Blog

Gondolatok mindennapjainkból
23
nov

Egy álom valósul meg

Egy álom épül tégláról téglára Diósdon a cégcsoportunkon belüli beruházás keretein belül, mely a Miskolczy Energiaterv generálkivitelezésében valósul meg. Az évek során szerzett tapasztalatokat, a megismert piaci elvárásokat, a kor szellemiségét és stílusát egyben kamatoztató családi házak átadása 2023 év közepére várható. A projektben azon túl, hogy nagyszerű új kollégákkal hozott össze bennünket a sors, sok apró örömöt is találunk nap, mint nap. Bővebb és részletesebb információkat itt olvashatsz: https://www.mmhill.hu/  

Tovább →
Épületgépészet, felületfűtés, felülethűtés
23
Júl

Indusztriális hatású mennyezethűtés

Fő szempont volt ennél a munkánál, hogy az általános esetben eltakarásra kerülő munkarészek látszóak maradnak, így a funkcionalitás mellett az esztétikára is törekedni kellett. A kivitelezés megkezdésekor az összes lépést előre végig gondoltuk, a cső nyomvonalakat meghatároztuk, a szerelési sorrendet fölállítottuk, és csak ezt követően kezdődhetett a szerelés.

Tovább →
Épületgépészet
17
Sze

4szint, 20KW, 3 strang

Legyen szó a legkisebb családi házról, vagy több szintes irodaházról, az elv legtöbbször azonos: a hőtermelők által előállított hőenergiát folyadék közeg segítségével juttatjuk el rendeltetési helyükre. Az eljuttatásról főköri keringető szivattyú(k) gondoskodnak. A képen egy 4 szintes irodaház induló strangjai láthatóak, melyek radiátorokhoz, fan-coil-okhoz tartanak.

Tovább →
épületgépészet
11
Sze

Épületgépészeti tervezés

Fő divízióink egyike, az új épületek komplett épületgépészeti rendszereinek tervezése. Emellett kihívást látunk a már meglévő ingatlanok energetikai korszerűsítésének tervezésében is, így ebben is szívesen állunk megrendelőink rendelkezésére. Amennyiben ingatlanod épületgépészeti tervezéséhez pontos, megbízható partnert keresel rövid határidővel, jó helyen jársz.

Tovább →
05
Júl

Megújult a weblapunk!

Végre eljött a pillanat amire annyira vártunk, nagy örömmel tölt el minket, hogy a megújult weblapunkon üdvözölhetünk benneteket!

Tovább →
28
aug

Fontos az előrelátás!

A kivitelezések során fontos, hogy a végső célt ismerjük, eltervezzük a kivitelezés folyamatát, és minden lépést annak megfelelően vigyünk véghez. Sokszor találkozunk a "majd kialakul" kifejezésekkel.  Csak akkor fog tudni kialakulni, ha tudjuk, hogy mit alakítsunk ki. Igen, egy új építésű ingatlan esetén előre kell tudni, hogy hová és milyen berendezéseket szeretnénk, főleg ha annak a berendezésnek gépészeti, vagy elektromos bekötésre van szüksége.

Tovább →